OHK Verzekeringen

In samenwerking met De Hypotheekshop Etten-Leur

Kwaliteit staat voorop.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken hebt. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s het beste verzekerd kunnen worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

PEDRO OOSTHOEK
PEDRO OOSTHOEKErkend Hypothecair planner
Je kunt hem gerust een zeer ervaren hypothecair planner noemen. Mede gezien zijn brede financiële interesse én ervaring op de diverse deelgebieden van het vak, zijn uw financiële zaken bij hem in goede handen.

Deskundigheid

Inhoud cursus en kennis

Hypothecair Planners zijn ervaren hypotheekbemiddelaars, die een specifieke HBO-opleiding voltooid hebben. De adviseurs zijn na afronding van de Leergang Hypothecair Planner deskundig op elk financieel en fiscaal terrein. Zij kunnen adviseren op juridisch, fiscaal en economisch gebied over inkomensplanning en vermogensopbouw. Met deze kennis (en de werkervaring) kunnen Hypothecair Planners consumenten nog beter inzicht geven in het verband tussen alle aspecten die van invloed kunnen zijn op hun financiële situatie.

Voordelen consument

De Hypothecair Planner kan een optimale financiële situatie voor nu en in de toekomst voor een klant realiseren. Bovendien is de Hypothecair Planner altijd up-to-date geïnformeerd dankzij verplichte scholing. Voor consumenten betekent dit dat zij te allen tijde verzekerd zijn van deskundig advies. De verplichte scholing zorgt ervoor dat de adviseur op de hoogte is van alle actuele regelingen en producten.

Organisaties

De AFM houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12017472. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl.

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijke stichting die uw klacht kan beoordelen. Ons aansluitnummer bij de KiFid is 300.012672.

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 20134802.

Wij werken nauw samen met de Hypotheekshop Etten-Leur om u beter van dienst te kunnen zijn.

Neem contact op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.